75.758 KİŞİNİN ZİYARET ETTİĞİ TÜYAP DİYARBAKIR EV’LENİYORUZ FUARI BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI…

TÜYAP Fuarcılık tarafından Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Diyarbakır Ticaret Borsası, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve KOSGEB’in değerli destekleri alınarak 12 Ekim Perşembe günü Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyarete açılan Diyarbakır EV’leniyoruz Fuarı 15 Ekim Pazar günü sona erdi.

Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, “ Düzenlendiği İlk Yılda Ziyaretçi Rekoru Kıran Diyarbakır EV’leniyoruz Fuarı büyük bir başarıya imza attı.”

Alagöz, “75 Firmanın katılımıyla Diyarbakır’da ilk kez düzenlenen EV’leniyoruz Fuarı 75.758 kişi tarafından ziyaret edilerek, evlilik hazırlığı yapan çiftler ile evini yenilemek isteyenlerden tam not alarak, ilgili sektörlerin buluşma platformu olduğunu ispatladı.

Katılımcı firmalarımız 4 gün boyunca birbirinden şık stantlarda ürünlerini sergilerken, düzenlenen etkinlikler ve Dr. Ender Saraç tarafından gerçekleştirilen “Sağlıklı Beslenme” söyleşisiyle de ziyaretçilerimizin hoşça vakit geçirmeleri ve sezonun tüm yeniliklerini yakından görme fırsatı yakalamalarını sağlanmıştır. 

Tüyap Diyarbakır EV’leniyoruz Fuarı’na destek veren tüm kurum ve kuruluşlara, katılımcı firmalara, ziyaretçilere ve basın mensuplarına teşekkür ederiz.

20-23 Eylül 2018 tarihleri arasında 2. Kez düzenleyeceğimiz Diyarbakır EV’leniyoruz Fuarı’nda görüşmek üzere.
 
Detaylı Bilgi için:
Gözde Ocak BAŞTIMAR
gozdeocakbastimar@tuyap.com.tr
0533 632 13 47
0412 339 01 02 ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN