KATILIMCI PROFİLİ:

  • TEMEL GIDALAR ve YAĞLAR
  • ŞEKERLİ MAMÜLLER
  • GIDA BİLEŞENLERİ
  • ŞEKERLİ VE UNLU MAMÜLLER & KURUYEMİŞ
  • İÇECEKLER
  • SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
  • ET VE TAVUK ÜRÜNLERİ
  • YAŞ MEYVE VE SEBZE
  • DENİZ ÜRÜNLERİ
  • DONDURULMUŞ ÜRÜNLER
  • DİĞER GIDA ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİLERİ
  • SOĞUK ZİNCİR LOJİSTİĞİ

ZİYARETÇİ PROFİLİ:

  • GIDA TOPTANCISI VE DAĞITICISI                 
  • GIDA PERAKENDECİSİ
  • HORECA (HOTEL-RESTORAN-CAFE)
  • GIDA MADDELERİ ÜRETİMİ
Kaçıncı Kez Gerçekleştiği : 25
Fuar Alanı   : Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi
Salon Sayısı         : 2-3-5-6
Toplam Alan (m²) : 60.000 metrekare
Frekans      : Her yıl
Özel Bölümler      : 2 (Cold Chain Expo Eurasia, Ingredients Turkey)
Yerli Katılımcı Sayısı      : 313*
Yabancı Katılımcı Sayısı : 98*
Katılımcı Ülke       : 20*
Ülke Pavilyonları  : 8* ( Suudi Arabistan, Kore, Hindistan, Bosna Hersek , Sri Lanka, Tunus, Peru, Çek Cumhuriyeti )
Ziyaretçi Sayısı    :13.654*
Yabancı Ziyaretçi : 2.758*  / 122* farklı ülkeden
Alım Heyeti :19* ( Azerbeycan, Bahreyn, Bulgaristan, Yunanistan, Hindistan, Irak, Ürdün,   Kazakistan, Kenya, Kosova, Kuveyt, Lübnan , Malezya, Fas, Filistin, Katar, Tacikistan, Tunus, Ukrayna )
Destekleyenler     :
           TC Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
           T.C. Ekonomi Bakanlığı
           TGDF - Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu,
           KOSGEB,
           TÜGİDER,
           PAKDER
Organizatör:  ITE Turkey / EUF A.Ş.
Semi Benbanaste
Gıda Grup Direktörü
semi@ite-turkey.com
  • Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de artan nüfus ile doğru orantılı olarak sürekli gelişen ve büyüyen gıda sektörü, bu yıl yine WorldFood Istanbul’da tüm yönleriyle ele alınacak. Gıda sektörünün ihracat kapısı WorldFood Istanbul; 25 yıllık tecrübesi ve deneyimiyle tüm ilgili profesyonellerin buluşmanoktası olacak.