Windo L'viv 2018

09.10.2018Ukrayna’nın parlayan yüzü olan L’viv’de, 3000 m2 brüt alan üzerinde, Türkiye’den 24, Ukrayna’dan 9, Polonya’dan 1 firma olmak üzere toplam 34 firma (1013m2) ile gerçekleştirdiğimiz fuarı 18 ülkeden 3621 kişi ziyaret etmiştir. İlk defa kendi fuarımız olarak organize etmiş olduğumuz Windo L’viv 2018’e Ukrayna, Belarus, Rusya, Polonya, Moldova, Makedonya, Gürcistan, Sırbistan, Türkiye, Azerbaycan, BAE, Cezayir, Kosova, İtalya, Fransa, Romanya, İsveç, İngiltere gibi ülkelerden beklenenin üzerinde ziyaretçi gelmiştir.

L’viv şehrinde, şimdiye dek organize edilen ilk Kapı, Pencere ve Cam Fuarı olan Windo L’viv 2018, Ukrayna TV ve basınında L’viv’de düzenlenen en profesyonel ve başarılı sektör fuarı olarak yerini almıştır. Her yıl sektörel buluşmalarını ve konferaslarını Kiev’de düzenleyen ve ülkenin en önemli sektörel portalı olan Okna.ua portalı, bu etkiliklerini bu yıl L’viv’de gerçekleştirmiş ve fuarın başarısından sonra da artık Windo L’viv fuarında devam edeceklerini açıklamışlardır.

Rusya ofisimizin büyük gayretleri ve tanıtım çalışmaları sonucu, henüz havaalanına iner inmez göze çarpan reklam çalışmaları, şehrin dört bir yanına yayılmış billboardlar ve yurtdışı heyetleri ile birleşince Tüyap farkı gözler önüne serildi.

Katılımcılarımızın büyük çoğunluğu fuardan memnuniyetini dile getirmişler ve önümüzdeki yıl düzenlenecek fuara da katılma isteklerini belirtmişlerdir. Ayrıca yakalanan sinerji ile başka ülkelerde de bu tür organizasyonlar yapmamız konusunda görüşlerini bizlerle paylaşmışlardır.

Şimdi sıra, 11-15 Kasım tarihleri arasında Fransa’da Türkiye Milli Katılımını organize edeceğimiz Equip Hotel 2018 fuarında…

Sevgi ve Saygılarımızla, ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN