Spor dünyası, Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda buluştu

SPOR VE AKTİF YAŞAM FUARI, YAKLAŞIK 68 BİN ZİYARETÇİYE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

93 farklı markayı bünyesinde barındıran 133 firma ve firma temsilcisi,Spor ve Aktif Yaşam Fuarıziyaretçileriylebir araya geldi

Türkiye’nin lider fuar şirketi TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından spor endüstrisinin büyümesini sağlamak misyonuile5 salon ve 40.000 metrekarelik kapalı alanda gerçekleştirilen Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, dört günde yaklaşık 68 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 93 farklı markayı bünyesinde barındıran 133 firma ve firma temsilcisini ağırlayan fuar, spor dünyasından önemli isimlerin bir araya gelmesini de sağladı. Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, 43 ülkeden 200’e yakın bireysel ziyaretçinin yanı sıra tüm masrafları TÜYAP tarafından karşılanmak üzere ağırlanan Sırbistan, Makedonya, Kosova ve Gürcistan’dan 36 satın alma yetkilisi ile yeni iş birlikleri ve etkin stratejilerin oluşturulmasında da önemli rol oynadı. TÜYAP’ta gerçekleştirilen organizasyona Beşiktaş’ın supplementsponsoruHardline eşliğinde gelenDuskoTosic ve Fatih Aksoy’un yanı sıra Milli bilardocu Semih Saygıner, madalyalı atletlerimiz YasmaniCopelloEscobar ve Eda Tuğsuz, Avrupa şampiyonu milli kürekçilerimiz Mert Kaan Kartal ve Fatih Ünsal gibi başarılı sporcular da ziyaretçilerle bir araya geldi.

TÜYAP Büyükçekmece – İstanbul, 14-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Spor ve Aktif Yaşam Fuarı ile birlikte spor, dans, eğlence vespor endüstrisinin merkezi oldu.

Spor markalarını hitap ettikleri kitleyle buluşturan ve 67.832 spor, sağlıklı yaşam ve egzersiz tutkununa ev sahipliği yapan fuar, ziyaretçilerin ilgiyle takip ettikleri sporcularla tanışmalarını da sağladı.

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, dört gün boyunca Dünya şampiyonu Milli bilardocu Semih Saygıner, 400 metre engelli Dünya ikincisi YasmaniCopelloEscobar, 16. Dünya Atletizm Şampiyonası’nda5. olarak ülkemizi gururlandıran genç atlet Eda Tuğsuz, sırıkla atlamada Avrupa büyükler ve gençlerde finale yükselen ilk Türk sporcu Demet Parlak, Avrupa şampiyonu kürekçilerimiz Mert Kaan Kartal ve Fatih Ünsal, 2017 Gençler Avrupa şampiyonu olan kickboksçular Doğukan Güzelkabaağaç ve Erdal Karataş’ın yanı sıra DuskoTosic ve Fatih Aksoy gibi sporcuları ağırladı.

Ana sahne etkinliklerini binlerce kişi takip etti

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nın en eğlenceli anları ise Ana Sahne’de yaşandı. Ziyaretçiler; Zumba® Master Class, Zumba® Party, ArmyBootcamp, Jumping® Fitness,MatrixCardio Challenge, Latin Aerobik ve Free-Style Futbol gibi etkinliklerde hem eğlendiler hem de spor yapma imkanı buldular.

Ayrıca Kilo Vermede Doğru Bilinen Yanlışlar, 21. Yüzyıl Core Training, Ölçüm mü? Gözlem mi, Me Map – Yeni Nesil Fitness Yazılımı, Başarı Psikolojisi, Oryantiring nedir? Bu Sporun Günlük Hayatta ve Arama Kurtarmadaki Önemi,Doğada Liderlik Okulu Kampçılık Eğitimi ve Söyleşisi gibi pek çok eğitim ve söyleşi de ziyaretçiler tarafından ilgiyle takip edildi.

Federasyonlar, faaliyetlerini spor tutkunlarına anlattılar

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nın katılımcısı olan federasyonlar da faaliyet programlarını ve genç sporcular için gerçekleştirdikleri projeleri, dört gün boyunca ziyaretçilere anlatma fırsatı buldular.

Aynı zamanda Türkiye Atletizm Federasyonu fuar alanında oluşturduğu deneyim alanında ziyaretçileri ağırlarken Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Bayanlar 3 Bant ve Bayanlar Pool (Amerikan) Bilardo Turnuvası, Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Marmara Kulüpler Kick Boks Turnuvası ve Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri de Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda gerçekleştirildi.

Fuarın kapanış gününde ise Semih Saygıner, ziyaretçiler için çok özel bir bilardo gösterisi sergiledi.

Survivor yarışmacılarından Hasan Yalnızoğlu’nun tanıtım yüzü ve Açılış Töreni moderatörü olduğu Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda ayrıca Survivor’ın başarılı isimleri Ogeday Girişken, Atakan Arslan ve Merve Aydın da hayranlarıyla bir araya geldiler.

Fuar Sosyal Medya Adresleri:
Facebook (@sporveaktifyasamfuari),
Twitter (@sporyasamfuari),
Instagram (@sporveaktifyasamfuari),
Linkedin (@sporveaktifyasamfuari)
Youtube (@sporveaktifyasamfuari)

TÜYAP Hakkında:
Türkiye’de fuarcılık sektörü 1979 yılında, TÜYAP ile birlikte düzenli bir ticari faaliyet olarak ülkenin gündemine girmiştir. Kuruluşundan bugüne kadar hazırladığı 1.465 yurt içi ve 37 ülkede 164’i aşkın yurtdışı fuar ile 114 ülkeden 275.913 firmaya hizmet vermiş ve 179 ülkeden 46.399.122 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşudur. TÜYAP Grubu 700 çalışanı ve 100’ü aşkın meslek örgütü ile uzun vadeli işbirlikleri yaparak, Türkiye’de sahip olduğu ve işlettiği 6 fuar merkezi, Türkiye geneli 14 ofisi ve 6 ülkede sahip olduğu uluslararası ofisi ile düzenli ihtisas fuarları hazırlamaktadır.
Detaylı bilgi için: www.tuyap.com.tr

Ayrıntılı Bilgi ve İletişim İçin;

On İletişim:                          Tel: (0212) 291 18 48
İpek Özgüden Özen            Tel: (0532) 321 07 04        ipek.ozguden@oniletisim.com
Efkan Kula                             Tel: (0533) 277 82 40        efkan.kula@oniletisim.com
Erdi Aydemir                        Tel: (0534) 590 57 79        erdi.aydemir@oniletisim.com ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN